Zo past gezond afvallen met Weight Care in jouw leven!

3 mei 2021

Gezond afvallen is makkelijker dan je denkt. Laat je niet verleiden door een dieet dat snel resultaat belooft maar door een eenzijdige samenstelling afbreuk doet aan de bouwstoffen die je nodig hebt voor je lichaam. Kies in plaats daarvan voor een evenwichtige levensstijl en geniet van de smaken van het seizoen. Zoet zomerfruit, frisse salades, zelfgemaakte ijsthee, mineraalwater met munt of limoen: in de zomer dienen de gezonde alternatieven zich vanzelf aan. De ideale periode dus om van een gezond dieet jouw prioriteit te maken. Met de hulp van Weight Care raak je eindelijk die overtollige kilootjes kwijt, en zonder in te leveren op smaak!

Wat wil je bereiken?

Wil je eindelijk die zwangerschapskilo’s kwijt? Of ben je van plan om voor een strakke bikinilichaam te gaan? Dan is er toewijding en vastberadenheid nodig om je dieet te doen slagen. Maar geen nood. Want door twee keer per dag een maaltijdvervanger op het menu te zetten, help je jouw doel te bereiken.

Gezonde tussendoortjes 

Afslanken met Weight Care-producten staat gelijk met kiezen voor een gezonde levensstijlBetere keuzes maken en balans, maar ook genietenstaan vooropVul je favoriete maaltijdvervangers aan met een lichte (avond)maaltijd (gestoomde groenteneen stukje vis of mager vleesvolle granen of peulvruchten) en gezonde tussendoortjes zoals:  

  • seizoensfruit (frambozenmeloenperzikkersen) 
  • rauwkost (gestoomde bloemkoolroosjesrauwe wortelenknolselder in reepjeskerstomatenkomkommer) 
  • magere yoghurt of magere kaas 
  • een heerlijke Weight Care-reep of koekje uit het Mijn Moment-assortiment 
  • zorg ervoor dat je nooit grote honger krijgt, want dan bestaat het risico dat je  grote porties eet omdat je je niet snel genoeg verzadigd voelt. 

Doel is bereikt, maar dan?

Ook je gewicht behouden kan met Weight Care. Heb je je afslankdoel bereikt en wil je vanaf nu op hetzelfde gewicht blijven? Vervang dan één maaltijd (ontbijt of lunch) door een maaltijdvervanger en geniet ’s avonds van een lichte maaltijd: salade of een groentensoepje met daarbij een sneetje volkorenbrood. Evenwichtig, lekker en vooral: goed voor behoud van je doel!