Ontdek onze voordeelpakketten

Maaltijdvervangers Weight CareMaaltijdvervangers Weight Care

Ontbijt

Als je graag wilt afvallen of je gewicht wilt behouden dan zijn onze maaltijdvervangers een lekkere en makkelijke oplossing! Vervang eens je ontbijt door een Weight Care Havermout Afslankshake of vezelrijke Havermout met plantaardige eiwitten. Hiermee beperk je de calorie-inname maar krijg je wel alle essentiële voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Daarnaast zijn de producten heel makkelijk en snel te bereiden, dus ideaal voor als je weinig tijd hebt tijdens die hectische ochtenden.

Carb Reduced Weight CareCarb Reduced Weight Care

Lunch

Ter vervanging van de lunch zijn er onze heerlijke Maaltijdrepen en Drinkmaaltijden, met een ruime keuze uit heerlijke smaken. Complete maaltijden met 13 vitaminen en mineralen, rijk aan eiwitten en boordevol vezels. Bovendien zijn de producten zijn kant-en-klaar en per stuk verpakt dus makkelijk om mee te nemen!

Tussendoortjes Weight CareTussendoortjes Weight Care

Diner

Weight Care is er ook voor die momenten dat je even geen tijd hebt om te koken, of zin hebt in een gezonde en snelle maaltijd. Ga voor de heerlijke Weight care Maaltijdshakes! Caloriearm maar tegelijk een volwaardige maaltijd met de juiste hoeveelheid eiwitten, essentiële vetten, koolhydraten en vitaminen & mineralen. Voeg simpelweg 200 ml toe, even goed shaken en voor je het weet geniet je van een heerlijke maaltijd!

Secured payment