Toegevoegd aan je winkelwagen!

Lekker op gewicht met Weight Care

Wil je lekker in je vel zitten zonder gedoe of je gewicht in balans houden? Dan is Weight Care iets voor jou!

Weight Care helpt mensen graag bij hun gezonde levensstijl.  Of je nu een paar kilootjes kwijt wil, of jouw ideale gewicht wil behouden, met Weight Care kan dat lekker verantwoord en op jouw manier!

Omdat we als geen ander weten hoe lastig dit soms kan zijn, maken we gebruik van de beste ingrediënten. Onze producten bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Maar bovenal zorgen we ervoor dat onze producten zeer smaakvol zijn. Onze producten bevatten kortom alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen.

Weight Care, lekker slim.

Lekker Op Gewicht Met Weight Care

Onze producten zijn


  • Lekker!
  • Veilig bevonden door de Europese Voedselveiligheidsorganisatie (EFSA)
  • Effectief
  • Samengesteld volgens de richtlijnen van de Europese Voedselveiligheidsorganisatie ( EFSA)
  • Makkelijker dan het gebruikelijke "calorieën tellen"
  • Handig bij het afslanken
  • Ideaal om gewicht te behouden na gewichtsverlies

Het merk

Weight Care is in 1989 in Nederland opgericht en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot dé specialist en marktleider op het vlak van afslankproducten. Dankzij onze jarenlange ervaring is Weight Care in staat om een uitgebreid assortiment van effectieve maaltijdvervangers en lekker en verantwoorde tussendoortje voor een gezonde levensstijl aan te bieden, zodat je van WeightCare kunt genieten op elk moment van je dag.

Naast onze producten probeert Weight Care je ook op andere manieren te begeleiden en jouw doelstelling te behalen met tips, recepten, voorbeelddagschema’s en adviezen van onze Weight Care voedingscoach.

Het Merk

Onze producten

Weight Care brengt heerlijke maaltijden op de markt, waar je je reguliere maaltijden mee kunt vervangen. Daarnaast heeft Weight Care heerlijke verantwoorde tussendoortjes voor jou!

Maaltijdvervangers, wat zijn dat precies?
De benaming zegt het eigenlijk zelf, het zijn simpelweg producten die je volledige maaltijd vervangen. De Weight Care maaltijdvervangers zijn op zo'n manier samengesteld dat ze jouw lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines & mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Deze ideale mix zorgt ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je energie-inname beperkt blijft!

Wat maakt de Weight Care maaltijdvervangers zo evenwichtig?
Onze maaltijdvervangers voldoen aan de eisen die door de door EFSA zijn opgesteld voor maaltijdvervangers om gewichtsverlies of -behoud te bereiken (EFSA = European Food Safety Authority). Bovendien zijn maaltijdvervangers de enige afslankproducten waarvan de doeltreffendheid op het gewichtsverlies en behoud van gewichtsverlies is erkend door de Europese regelgeving.

Afhankelijk van jouw doel neem je in plaats van je gewone maaltijden 1 of 2  Weight Care maaltijdvervangers per dag.  

Binnen een gezond voedingspatroon is het van belang om voldoende afwisseling te hebben, variatie is namelijk de sleutel tot succes. De Weight Care maaltijdvervangers zijn dan ook beschikbaar in verschillende smaken & vormen, denk maar onze afslankshakes, -drinks of repen of probeer ook eens de lekker krokante Maaltijdmuesli.

Producten