Bloemkoolstamppot met kipfilet
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
Verdeel de bloemkool in roosjes.
Kook de aardappelblokjes samen met de bloemkool gaar in een bodem water.
Grill de kipfilet in een grillpan en kruid met peper.
Giet de aardappelen en de bloemkool af en stamp ze samen met de melk
Voeg de zongedroogde tomaatjes toe.
Kruid met peper, nootmuskaat en cayennepeper.
Serveer de stamppot met de kipfilet.
Ook lekker met zongedroogde tomaatjes
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 500 kcal |
Eiwitten | 41 g |
Vetten | 22 g |
Koolhydraten | 34 g |
Voedingsvezel | 11 g |
Heerlijke recepten

Dressings
Mosterddressing
1 eetlepel olie, ½ eetlepel azijn en 1/2 theelepel mosterd. Even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.
...