Toegevoegd aan je winkelwagen!

Bloemkoolstamppot met kipfilet


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
Verdeel de bloemkool in roosjes.
Kook de aardappelblokjes samen met de bloemkool gaar in een bodem water.
Grill de kipfilet in een grillpan en kruid met peper.
Giet de aardappelen en de bloemkool af en stamp ze samen met de melk
Voeg de zongedroogde tomaatjes toe.
Kruid met peper, nootmuskaat en cayennepeper.
Serveer de stamppot met de kipfilet.
Ook lekker met zongedroogde tomaatjes

Voedingswaarden

Per portie
Energie500 kcal
Eiwitten41 g
Vetten22 g
Bloemkoolstamppot met kipfilet
Vlees
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 150g kipfilet
  • 200g bloemkool
  • 150g aardappelen
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 75 ml magere melk
  • peper
  • eventueel cayennepeper
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Yoghurt dressing

1 eetlepel magere yoghurt, beetje  peper en zout, 1 theelepel ketchup/ tabasco, beetje stevia of een  1/2 theelepel honing (met ketchup is dit niet nodig) Even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout  en eventueel nog wat andere kruiden, zoals kerriepoeder, knoflookpoeder, chillipoeder of paprikapoeder.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept