Gevulde kipfilet met bacon en mozzarella
Bereidingswijze
Rol de kipfilet plat met een deegrol.
Beleg de kipfilet met een sneetje bacon, een plakje mozzarella en de zongedroogde tomaten.
Kruid met provencaalse kruiden.
Rol het geheel op en steek vast met een prikker.
Snijd de aardappelen in kleine dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
Snijd de courgette in kleine dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
Bak de gevulde kipfilet in 1 eetlepel olie.
Roerbak de courgette en de aardappelblokjes gaar in 1 eetlepel olie, gedurende 10 minuten en bestrooi met knoflookpoeder.
Serveer de kipfilet met de aardappel-courgetteblokjes.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 500 kcal |
Eiwitten | 41 g |
Vetten | 28 g |
Koolhydraten | 20 g |
Voedingsvezel | 4 g |

1 eetlepel magere yoghurt, beetje peper en zout, 1 theelepel ketchup/ tabasco, beetje stevia of een 1/2 theelepel honing (met ketchup is dit niet nodig) Even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout en eventueel nog wat andere kruiden, zoals kerriepoeder, knoflookpoeder, chillipoeder of paprikapoeder.
...