Toegevoegd aan je winkelwagen!

Gevulde kipfilet met bacon en mozzarella


Bereidingswijze

Rol de kipfilet plat met een deegrol.

Beleg de kipfilet met een sneetje bacon, een plakje mozzarella en de zongedroogde tomaten.
Kruid met provencaalse kruiden.
Rol het geheel op en steek vast met een prikker.
Snijd de aardappelen in kleine dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
Snijd de courgette in kleine dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
Bak de gevulde kipfilet in 1 eetlepel olie.
Roerbak de courgette en de aardappelblokjes gaar in 1 eetlepel olie, gedurende 10 minuten en bestrooi met knoflookpoeder.
Serveer de kipfilet met de aardappel-courgetteblokjes.

Voedingswaarden

Per portie
Energie500 kcal
Eiwitten41 g
Vetten28 g
Gevulde kipfilet met bacon en mozzarella
Vlees
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 150 g kipfilet
  • 1 plakje gerookte bacon
  • 1 plakje mozzarella light
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 2 aardappelen of 100g
  • ½ courgette
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • Provencaalse kruiden
  • Knoflookpoeder
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Yoghurt dressing

1 eetlepel magere yoghurt, beetje  peper en zout, 1 theelepel ketchup/ tabasco, beetje stevia of een  1/2 theelepel honing (met ketchup is dit niet nodig) Even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout  en eventueel nog wat andere kruiden, zoals kerriepoeder, knoflookpoeder, chillipoeder of paprikapoeder.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept