Toegevoegd aan je winkelwagen!

Kabeljauwpakketje met venkel en courgette


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.
Breng water aan de kook voor de spirelli.
Snijd de venkel, courgette en rode ui in dunne plakjes.
Wrijf een groot vel aluminiumfolie lichtjes in met zonnebloemolie en plaats de kabeljauwfilet in het midden.
Verdeel de groenten over het pakketje en strooi er wat peperbolletjes overheen.
Vouw de zijkanten van de folie naar boven toe en verdeel de visfumet en de wijn over het pakketje.
Vouw nu het pakketje dicht en sluit het stevig af.
Plaats het pakketje in de oven gedurende 10 minuten.
Kook ondertussen de spirelli beetgaar en voeg nadien de bieslook toe.
Open het pakketje aan de bovenkant en serveer met de pasta.

Voedingswaarden

Per portie
Energie500 kcal
Eiwitten39 g
Vetten17 g
Kabeljauwpakketje met venkel en courgette
Vis
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 125 g kabeljauwfilet
  • 40 g volkoren spirelli
  • 1/2 courgette
  • 1 rode ui
  • ½ venkel
  • Roze peperbolletjes
  • Bieslook , fijngehakt
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 50 ml visfumet
  • Een scheutje droge witte wijn
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Mosterddressing

1 eetlepel olie, ½ eetlepel azijn en 1/2 theelepel mosterd. Even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept