Kabeljauwpakketje met venkel en courgette
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Breng water aan de kook voor de spirelli.
Snijd de venkel, courgette en rode ui in dunne plakjes.
Wrijf een groot vel aluminiumfolie lichtjes in met zonnebloemolie en plaats de kabeljauwfilet in het midden.
Verdeel de groenten over het pakketje en strooi er wat peperbolletjes overheen.
Vouw de zijkanten van de folie naar boven toe en verdeel de visfumet en de wijn over het pakketje.
Vouw nu het pakketje dicht en sluit het stevig af.
Plaats het pakketje in de oven gedurende 10 minuten.
Kook ondertussen de spirelli beetgaar en voeg nadien de bieslook toe.
Open het pakketje aan de bovenkant en serveer met de pasta.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 500 kcal |
Eiwitten | 39 g |
Vetten | 17 g |
Koolhydraten | 43 g |
Voedingsvezel | 11 g |
Heerlijke recepten

Dressings
Balsamicodressing
1 eetlepel olie, ½ eetlepel balsamico azijn, even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.
...