Toegevoegd aan je winkelwagen!

Ovenschotel met Chinese kool en rundergehakt


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Snij de chinese kool in fijne reepjes Maak de ui schoon en snij in kleine stukjes.
Maak de champignons schoon en snij in plakjes.
Kook de reepjes kool gedurende 10 minuten.
Fruit de ui in de margarine totdat het glazig begint te worden.
Voeg het rundergehakt toe en kruid met peper, bak de champignons kort mee.
Maak een puree van de aardappelen met de melk, nootmuskaat, peper en weinig zout.
Schep de chinese kool in een ovenvaste schaal en verdeel het gehaktmengsel erover. Dek dit af met de aardappelpuree.
Zet onder de grill voor een bruin korstje.

Voedingswaarden

Per portie
Energie500 kcal
Eiwitten45 g
Vetten20 g
Ovenschotel met Chinese kool en rundergehakt
Vlees
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 200g chinese kool
  • 160g aardappelen
  • 1 ui
  • 100g champignons
  • 150g mager rundergehakt
  • 50 ml magere melk
  • nootmuskaat
  • peper
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Balsamicodressing

1 eetlepel olie, ½ eetlepel balsamico azijn, even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept