Salade van gegrilde groenten


Bereidingswijze

Snij de courgette en de aubergine in dunne plakjes.
Snij de tomaat in partjes.
Snij de paprika in de helft.
Grill de courgette en aubergine reepjes op een grillpan.
Grill de halve paprika’s, verwijder daarna de pel en snij in fijne reepjes.
Meng de olijfolie met de honing, koriander, de sojasaus en het limoensap.
Giet de dressing over de gegrilde groenten.
Voeg de tomaatpartjes toe.
Werk af met geroosterde pijnboompitjes en serveer op geroosterd roggebrood.

Voedingswaarden

Per portie
Energie350 kcal
Eiwitten9 g
Vetten18 g
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag

Ingredienten (1 persoon)

  • ½ courgette
  • 1 gele paprika
  • ½ aubergine
  • 1 tomaat
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gehakte verse koriander
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitjes
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 1 eetlepel zoete sojasaus
  • sap van 1 limoen
  • 50g geroosterd roggebrood
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Tussendoortjes
Enkele augurkjes met een plakje magere ham
Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept