Tagliatelle met kruidenkaas en spinazie
Bereidingswijze
Kook de tagliatelli gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de ui schoon en snij hem fijn.
Maak de champignons schoon en snij in partjes
Fruit de ui met de knoflook in de hete olie, totdat beiden glazig beginnen te worden.
Voeg de spinazie toe en laat het geheel inslinken.
Voeg de champignons toe.
Voeg als laatste de kruidenkaas toe en laat kort indikken.
Maak het geheel op smaak met wat peper.
Serveer de saus over de tagliatelle.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 350 kcal |
Eiwitten | 17 g |
Vetten | 19 g |
Koolhydraten | 30 g |
Voedingsvezel | 10 g |
Heerlijke recepten

Dressings
Balsamicodressing
1 eetlepel olie, ½ eetlepel balsamico azijn, even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.
...