Tagliatelle met kruidenkaas en spinazie


Bereidingswijze

Kook de tagliatelli gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de ui schoon en snij hem fijn.
Maak de champignons schoon en snij in partjes
Fruit de ui met de knoflook in de hete olie, totdat beiden glazig beginnen te worden.
Voeg de spinazie toe en laat het geheel inslinken.
Voeg de champignons toe.
Voeg als laatste de kruidenkaas toe en laat kort indikken.
Maak het geheel op smaak met wat peper.
Serveer de saus over de tagliatelle.

Voedingswaarden

Per portie
Energie350 kcal
Eiwitten17 g
Vetten19 g
Tagliatelle met kruidenkaas en spinazie
Vegetarisch
Avond

Ingredienten (1 persoon)

  • 40g volkoren tagliatelli
  • 150g verse spinazie
  • 80g champignons
  • 1 ui
  • 2 eetlepels (40g) kruidenkaas light
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Tussendoortjes
Rijstwafel of volkoren cracker

Belegd met magere 20+ ( smeer) kaas, plakjes tomaat en komkommer, belegd met magere vleeswaren zoals rookvlees, een dun laagje halvejam en plakjes aardbei of een dun laagje appelstroop en appel, huttenkase met plakjes paprika en wat gemalen peper.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept