Varkensfilet met witlof en mosterd
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en kook ze gaar
Snij de ui in fijne ringen.
Snij het witlof in stukjes.
Verhit de olie en stoof de ui samen met het witlof gedurende 5 minuten.
Voeg de varkensblokjes toe en laat rondom bruin bakken.
Pers de knoflook en voeg toe aan het geheel.
Voeg de wijn en de mosterd toe en laat 5 minuten pruttelen.
Voeg paprikapoeder, salie en peterselie toe.
Voeg het instant bindmiddel toe en laat indikken.
Kruid naar smaak met peper.
Serveer met gekookte aardappelen.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 500 kcal |
Eiwitten | 32 g |
Vetten | 19 g |
Koolhydraten | 32 g |
Voedingsvezel | 10 g |
Heerlijke recepten

Tussendoortjes
Een appeltje met kaneel en een enkele rozijnen