Toegevoegd aan je winkelwagen!

Varkensfilet met witlof en mosterd


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar

Snij de ui in fijne ringen.
Snij het witlof in stukjes.
Verhit de olie en stoof de ui samen met het witlof gedurende 5 minuten.
Voeg de varkensblokjes toe en laat rondom bruin bakken.
Pers de knoflook en voeg toe aan het geheel.
Voeg de wijn en de mosterd toe en laat 5 minuten pruttelen.
Voeg paprikapoeder, salie en peterselie toe.
Voeg het instant bindmiddel toe en laat indikken.
Kruid naar smaak met peper.
Serveer met gekookte aardappelen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie500 kcal
Eiwitten32 g
Vetten19 g
Varkensfilet met witlof en mosterd
Vlees
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 120g varkensfilet in blokjes
  • 1 ui
  • 2 stuks witlof
  • 1 teentje knoflook
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 eetlepel mosterd
  • paprikapoeder
  • salie
  • peterselie
  • 1 eetlepel instant bindmiddel (b.v. maizena)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 160g aardappelen
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Tussendoortjes
Een plakje volkoren ontbijtkoek
Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept