Toegevoegd aan je winkelwagen!

Wrap met falafel, avocado en yoghurt-rode bietdressing


Bereidingswijze

Kuis en schil de rode biet en snij het in blokjes

Kook de blokjes rode biet gedurende 40 minuten
Meng de yoghurt met het citroensap en bieslook, breng op smaak met peper
Bak de falafelballetjes in de olijfolie tot ze goudbruin zijn
Schil de avocado en snij het in reepjes
Breng de gekookte blokjes rode biet bij de yoghurtdressing
Neem de wrap en leg de kropsla erop gevolgd door de avocadoschijfjes en de falafelballetjes
Verdeel de helft van de yoghurt dressing over de wrap, gebruik de andere helft als dipsaus
Rol als laatste de wrap op

Voedingswaarden

Per portie
Energie470 kcal
Eiwitten11.4g
Vetten28.3 g
Wrap met falafel, avocado en yoghurt-rode bietdressing
Vegetarisch
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 1 wrap
  • 3 falafelballetjes
  • ½ avocado
  • 1 rode biet
  • 2 blaadjes kropsla
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel bieslook, versnipperd
  • ½ eetlepel olijfolie
  • Peper
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Balsamicodressing

1 eetlepel olie, ½ eetlepel balsamico azijn, even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept