Zalmfilet met aardappelen en witlof
Bereidingswijze
Stoom de aardappel gaar.
Snijd de shiitakes in schijfjes.
Verwijder de kern van het witlof en snijd in stukken.
Snipper het sjalotje fijn.
Breng het sjalotje met de visbouillon aan de kook en laat inkoken tot de helft.
Roerbak de shiitakes en het witlof in olijfolie en kruid met peper.
Bak vervolgens de zalmfilet in dezelfde pan en kruid met peper.
Voeg de lichte room toe aan de visbouillon en laat het verder inkoken tot de helft.
Verdeel de saus over het bord, schik de groenten in het midden van het bord en leg er de zalmfilet op.
Serveer met aardappel.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 504 kcal |
Eiwitten | 33 g |
Vetten | 36 g |
Koolhydraten | 13 g |
Voedingsvezel | 6 g |
Heerlijke recepten

Tussendoortjes
Enkele augurkjes met een plakje magere ham