Toegevoegd aan je winkelwagen!

Zalmfilet met aardappelen en witlof


Bereidingswijze

Stoom de aardappel gaar.
Snijd de shiitakes in schijfjes.
Verwijder de kern van het witlof en snijd in stukken.
Snipper het sjalotje fijn.
Breng het sjalotje met de visbouillon aan de kook en laat inkoken tot de helft.
Roerbak de shiitakes en het witlof in olijfolie en kruid met peper.
Bak vervolgens de zalmfilet in dezelfde pan en kruid met peper.
Voeg de lichte room toe aan de visbouillon en laat het verder inkoken tot de helft.
Verdeel de saus over het bord, schik de groenten in het midden van het bord en leg er de zalmfilet op.
Serveer met aardappel.

Voedingswaarden

Per portie
Energie504 kcal
Eiwitten33 g
Vetten36 g
Zalmfilet met aardappelen en witlof
Vis
Avond

Ingredienten (0 personen)

  • 150g zalmfilet
  • 1 aardappel (50g)
  • 2 stronken witlof
  • 50g shiitake champignons
  • 1 sjalote
  • 2 eetlepels lichte room
  • 100 ml visbouillon
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  Recept delen
Heerlijke recepten
Salade van gegrilde groenten
Vegetarisch
Middag
Salade van gegrilde groenten
Bekijk recept
Groentenomelet met champignons
Vegetarisch
Middag
Groentenomelet met champignons
Bekijk recept
Kipballetjes met curry en rijst
Dressings
Balsamicodressing

1 eetlepel olie, ½ eetlepel balsamico azijn, even goed roeren en op smaak brengen met peper & zout.

...

Kipballetjes met curry en rijst
Vlees
Avond
Kipballetjes met curry en rijst
Bekijk recept