Detox & dieet

Detoxen met Weight CareDetoxen met Weight Care

Detoxen met Weight Care

Schoon, schoner, schoonst! Detoxen is hot & happening! Maar wat is het precies? Detoxen is eigenlijk het reinigen van je lichaam. Er zijn verschillende manieren om je lichaam te ontgiften, van sapkuren en detox-thee tot detox pillen. Wil jij jouw lichaam ontdoen van afvalstoffen en ben je benieuwd hoe detoxen in zijn werk gaat? Hier lees je alles over deze healthy trend.

Wat is detoxen?

We komen dagelijks met veel giftige stoffen in aanraking. Denk aan chemische stoffen in ons eten, zoals antibiotica en hormonen. Ook schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten bevatten stoffen die in principe giftig zijn voor ons lijf. Je lichaam heeft gelukkig een eigen reinigingsysteem. Maar een goede detox-kuur kan je lichaam een handje helpen bij het ontgiften. Wel zo fijn!

Wat is detoxen?Wat is detoxen?

Ons detox assortiment

Hoe werkt detoxen?Hoe werkt detoxen?

Hoe werkt detoxen?

In detox-kuren zitten bepaalde voedingsstoffen zoals vitamines, omega-3 vetzuren en mineralen, die de lever- en nierfunctie ondersteunen. Naast dat je met een detox-kuur je lichaam als het waren even reset, helpt het ook bij afslanken. Zo kun je zelfs meerdere kilo’s afvallen in een week.

Ontdek het detoxen zelf

Met Weight Care kun je op een prettige en bovenal lekkere manier ervaren hoe detoxen in zijn werk gaat. Zoals met onze Red Detox. Dit is een fruitige en licht pittige detoxdrank die de vetverbranding bevordert en het ontgiften en afslanken ondersteunt. Geef je je lichaam liever een boost? Kies dan voor Detox shots Artisjok en Appel. Deze shot helpt het lichaam ontgiften en helpt bij gewichtsbeheersing. Start je dag goed met een shot bij het ontbijt!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!