Maaltijdvervangers en mijn lichaam

Wil je lekker in je vel zitten zonder gedoe of je gewicht in balans houden? Dan is Weight Care iets voor jou!

Weight Care helpt mensen graag bij hun gezonde levensstijl. Of je nu een paar kilootjes kwijt wil, of jouw ideale gewicht wil behouden, met Weight Care kan dat lekker verantwoord en op jouw manier!

Omdat we als geen ander weten hoe lastig dit soms kan zijn, maken we gebruik van de beste ingrediënten. Onze producten bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Maar bovenal zorgen we ervoor dat onze producten zeer smaakvol zijn. Onze producten bevatten kortom alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen.

Weight Care, lekker slim.

Dit doen maaltijdshakes voor jouw lichaam

Maaltijdshakes zijn ideale maaltijdvervangers wanneer je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven. Ze zijn caloriearm en bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Daarnaast past afvallen met maaltijdshakes ook nog eens prima in een drukke levensstijl. Het enige wat je hoeft te doen is 30 seconden goed schudden. Maar wat doen maaltijdshakes voor jouw lichaam?

Alleen nog maar vloeibaar eten?

Het programma van Weight Care kent twee routes, namelijk afslanken of gewichtsbehoud. Vloeibare maaltijdvervangers zijn ontwikkeld voor gewichtsverliesstrategieën in combinatie met vast voedsel. Vloeibare producten zijn handig om te bereiden, consumeren en verteren, daarom vormen ze een geweldige optie voor de praktijk. Toch bevat vast voedsel veel noodzakelijke voedingsstoffen. Daarom wordt het afgeraden om op lange termijn een dieet te volgen dat alleen uit vloeistoffen bestaat. Om gewicht te verliezen raden we aan om 2 maaltijdvervangers per dag te combineren met één gezonde kleine maaltijd. Voor gewichtsbehoud adviseren wij 1 maaltijdvervanger per dag met 2 gezonde kleine maaltijden. Calorievrije hydratatie wordt ook sterk aanbevolen.

Weersta de verleiding

De maaltijdvervanger is een geconcentreerde bron van voedingsstoffen, die naast suikers ook eiwitten, vezels, vitamines en mineralen aanlevert. Onze producten vormen zo een hele maaltijd, met minder calorieën. De suiker heeft echter een belangrijke impact op smaak, textuur en houdbaarheid van je product. Daarnaast zijn onze producten zo samengesteld dat er voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten in zitten om het normale werk van de stofwisseling te garanderen. Suikers leveren in dit geval energie (koolhydraten) voor dit doel. Koolhydraten zijn belangrijk voor de normale werking van het lichaam en de glucose die uit deze suikers komt, garandeert deze functies.

Cheat-day is oke

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wanneer je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven, is het belangrijk dat je kiest voor producten die jij fijn vindt. Weight Care heeft een breed assortiment aan maaltijdvervangers. Ben jij een fris & fruitig type? Probeer dan eens onze aardbei of banaan maaltijdshake! Toch liever iets meer bite? Dan is de Cranberry-Cheesecake maaltijdreep misschien wel wat voor jou. Je kunt ook kiezen voor ons Fris & Fruitig voordeelpakket, met daarin repen, shakes en maaltijdrepen in verschillende smaken.

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

Secured payment