Hoe werken maaltijdvervangers?

Aan de slag met de maaltijdvervangersAan de slag met de maaltijdvervangers

Aan de slag met de maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers zijn ideaal als je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven. Zeker als je op zoek bent naar een methode zonder al te veel gedoe. Dit is dan ook precies wat Weight Care biedt! Deze maaltijdvervangers zijn makkelijk te bereiden en rijk aan eiwitten en vezels. Heel fijn natuurlijk, maar hoe werken maaltijdvervangers nu eigenlijk?

Hoe werkt het?

De naam zegt het eigenlijk al, een maaltijdvervanger is een product die simpelweg een volledige maaltijd vervangt. De maaltijdvervangers van Weight Care zijn zo samengesteld dat ze jouw lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines & mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Deze ideale mix zorgt ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je energie-inname beperkt blijft! Je verliest hiermee gewicht, omdat je minder calorieën tot je toe neemt.

Hoe werken maaltijdvervangers?Hoe werken maaltijdvervangers?

Ontdek onze maaltijdrepen

Op gewicht blijven vs. afslankenOp gewicht blijven vs. afslanken

Op gewicht blijven vs. afslanken

Onze maaltijdvervangers zijn een gezonde en duurzame manier om af te slanken. Ze zitten boordevol hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Door 300-500 calorieën per dag minder te consumeren kun je wel tot een halve kilo verliezen! Maar bovenal zijn onze producten lekker en bevatten ze alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen.

De beste optie voor jou

De maaltijdvervangers van Weight Care zijn rijk aan eiwitten. Fijn! Want eiwitten zorgen ervoor dat je je verzadigd voelt. Daarnaast krijg je met de Weight Care maaltijdvervangers tussen de 25% en 50% van de totale energie-inname aan eiwitten binnen. Verder zitten onze maaltijdvervangers boordevol vitamines en mineralen. Zo zitten er zitten 13 vitamines en 10 mineralen in die ten minste 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid dekken. Deze vitamines en mineralen zou je anders uit je ‘normale’ maaltijden halen.  

De beste optie voor jouDe beste optie voor jou

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

Alle nodige voedingsstoffenAlle nodige voedingsstoffen

Alle nodige voedingsstoffen

Het is altijd belangrijk dat je voldoende voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines, vezels en mineralen binnenkrijgt. Alle Weight Care maaltijdvervangers zijn dan ook complete (en lekkere!) maaltijden en bevatten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Het is dus niet nodig om supplementen zoals vitaminepillen te slikken, wanneer je kiest voor maaltijdvervangers kiest. Het kan nooit kwaad om daarnaast dagelijks fruit en rauwkost te eten.