Op gewicht blijven na je dieet

Op gewicht blijven, zo doe je dat

Maaltijdshakes zijn ideale maaltijdvervangers wanneer je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven. Ze zijn caloriearm en bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Daarnaast past afvallen met maaltijdshakes ook nog eens prima in een drukke levensstijl. Het enige wat je hoeft te doen is 30 seconden goed schudden. Maar wat doen maaltijdshakes voor jouw lichaam?

1. Verantwoord genieten

Het programma van Weight Care kent twee routes, namelijk afslanken of gewichtsbehoud. Vloeibare maaltijdvervangers zijn ontwikkeld voor gewichtsverliesstrategieën in combinatie met vast voedsel. Vloeibare producten zijn handig om te bereiden, consumeren en verteren, daarom vormen ze een geweldige optie voor de praktijk. Toch bevat vast voedsel veel noodzakelijke voedingsstoffen. Daarom wordt het afgeraden om op lange termijn een dieet te volgen dat alleen uit vloeistoffen bestaat. Om gewicht te verliezen raden we aan om 2 maaltijdvervangers per dag te combineren met één gezonde kleine maaltijd. Voor gewichtsbehoud adviseren wij 1 maaltijdvervanger per dag met 2 gezonde kleine maaltijden. Calorievrije hydratatie wordt ook sterk aanbevolen.

Ontdek onze voordeelpakketten

2. Inspannen en ontspannen

Wanneer je je gewicht wilt behouden, is bewegen een must. Elke dag een half uurtje bewegen is al genoeg. Dit hoeft niet moeilijk niet zijn. Pak bijvoorbeeld vaker de fiets of ga wandelen en neem de trap in plaats van de lift; alle beetjes helpen! Intensief bewegen in de sportschool of door een sport te beoefenen is natuurlijk altijd goed. Naast inspanning is het ook goed om te ontspannen. Even tijd voor jezelf inplannen of leuke dingen doen zijn ook manieren van ontspannen. Een goede nachtrust doet daarnaast ook wonderen.

3. Drink water

Vergeet niet om voldoende water (zo’n 1,5 liter per dag) te drinken! Veel water drinken heeft twee duidelijke voordelen: het voert afvalstoffen in je lichaam af en je krijgt er een vol gevoel van. Probeer zo min mogelijk drankjes te drinken waar veel suikers inzitten, zoals frisdrank.

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

4. Beetje hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken? Je kunt er altijd voor kiezen om 1 maaltijd per dag te vervangen door een Weight Care maaltijdvervanger. Onze maaltijdvervangers bevatten slechts 200 – 250 calorieën. Met het 'Blijf 1 maand op gewicht - voordeelpakket' houd jij je gewicht eenvoudig onder controle. Van handige repen en heerlijke shakes, tot complete drinkmaaltijden. Alle producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen.