Hoe een dieet vol te houden?

Wil je lekker in je vel zitten zonder gedoe of je gewicht in balans houden? Dan is Weight Care iets voor jou!

Weight Care helpt mensen graag bij hun gezonde levensstijl. Of je nu een paar kilootjes kwijt wil, of jouw ideale gewicht wil behouden, met Weight Care kan dat lekker verantwoord en op jouw manier!

Omdat we als geen ander weten hoe lastig dit soms kan zijn, maken we gebruik van de beste ingrediënten. Onze producten bevatten hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Maar bovenal zorgen we ervoor dat onze producten zeer smaakvol zijn. Onze producten bevatten kortom alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen.

Weight Care, lekker slim.

Zo houd jij je dieet vol!

Hoe weet je nu precies of je een gezond gewicht hebt? Er zijn verschillende manieren om dit te bereken, bijvoorbeeld door je Body Mass Index (BMI) te bepalen. Kort door de bocht komt het erop neer dat je gewicht in verhouding moet zijn met je lengte. Hieronder lees je over overgewicht, de risico’s en verschillen tussen bijvoorbeeld mannen en vrouwen.

Stapje voor stapje

Afslanken of op gewicht blijven is niet altijd even makkelijk. Het kost tijd, energie en discipline. Het is goed om je dit vanaf het begin af aan te realiseren. Het laatste wat je namelijk wilt is dat je dieet een frustratie wordt. Dit kun je voorkomen door voor jezelf een plan van aanpak te maken met daarin de doelen die je wilt behalen. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel je graag af wilt vallen. Probeer niet in 1 keer alle eetgewoontes aan te passen. Voor de lange termijn werkt dit vaak het best en voorkom je dat je in je oude eetgedrag terugvalt.

Weersta de verleiding

Als je overgewicht hebt, dan kan dit een negatieve invloed hebben op je lichaam. Zo zijn ziektes als hart- en vaatziekten, gewrichtspijnen, diabetes type 2 en hoge bloeddruk vaak het gevolg van overgewicht. Je tailleomtrek geeft vaak een goede indicatie voor hart- en vaatziekten. Hierbij zegt overgewicht niet altijd alles. Dunne mensen met een brede taille, kunnen net zo’n groot risico lopen op het krijgen van hart- en vaatziekten als iemand met overgewicht.

Cheat-day is okee

Gun jezelf een vrije dag! Wanneer je vijf of zes dagen per week een dieet volgt en gezond eet, kun je prima de andere dagen even eten en drinken waar je zin in hebt. Wist je dat dit zelfs in je voordeel kan werken? Je lichaam is minder gewend aan koolhydraten. Als je weer koolhydraten eet, dan gaat je lichaam extra hard werken en verhoogt de vetverbranding. Overdrijf natuurlijk niet en let wel een beetje op hoeveel calorieën je inneemt.

 

Onthoud: de aanhouder wint! Ook met afvallen. Je kunt het!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

Secured payment