Sport & dieet

Afvallen met of zonder sporten

Maaltijdshakes zijn ideale maaltijdvervangers wanneer je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven. Ze zijn caloriearm en bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Daarnaast past afvallen met maaltijdshakes ook nog eens prima in een drukke levensstijl. Het enige wat je hoeft te doen is 30 seconden goed schudden. Maar wat doen maaltijdshakes voor jouw lichaam?

Afvallen zonder sporten

Naast gezond eten, is bewegen erg belangrijk als je wilt afslanken. Dat betekent heus niet meteen dat je je helemaal in het zweet moet werken in de sportschool, elke vorm van beweging zal bijdragen. Maar als je sneller en meer resultaat wilt bereiken, is het wel aan te raden om ook te gaan sporten. En je leegt er ook je hoofd nog eens mee!

Ontdek onze maaltijdshakes

Voordelen van sporten

Hoe meer je beweegt, hoe meer energie en dus calorieën je lichaam verbruikt. Wanneer je lichaam niet alle calorieën verbrandt, wordt het energieoverschot vaak omgezet in vet. Dus wil je een paar kilootjes afvallen? Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je op een dag meer calorieën verbruikt, dan je binnenkrijgt. Sporten of licht bewegen helpt daarbij! Licht bewegen? Inderdaad! Een rondje wandelen na de lunch of de trap nemen in plaats van de lift werkt ook.

Een gezonde levensstijl

Als sporten echt geen optie is voor jou, dan kun je ook afslanken door gezond te leven. Kies hierbij voor vezelrijk en caloriearm eten. Probeer daarnaast ongezonde gewoontes zo veel mogelijk te schrappen. Denk bijvoorbeeld aan gefrituurde snacks, alcohol en roken. Om gewicht te verliezen kun je er ook voor kiezen dagelijks 2 maaltijden te vervangen door een Weight Care maaltijdvervanger. Dit zijn complete en vooral lekkere maaltijden, waarmee jij je reguliere ontbijt, lunch of avondeten heel eenvoudig kan vervangen. En vergeet niet om voldoende water (zo’n 1,5 liter per dag) te drinken!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

In beweging met Weight Care

De producten van Weight Care passen perfect in een gezonde lifestyle met verantwoorde voeding én voldoende beweging. Maaltijdvervangers zijn bedoeld om te worden gebruikt voor de normale functie van het metabolisme, inclusief fysieke beweging. Door fysieke beweging aan de energiebehoefte toe te voegen, wordt het gebruik van opgeslagen energie hoger. En dat is nu precies de reden waarom sport ten zeerste wordt aangeraden voor zowel gewichtsverlies, als gewichtsbehoud. Dus trek die sportschoenen aan en ga ervoor!