Wat zijn maaltijdvervangers?

Alles over maaltijdvervangers

Weight Care helpt je graag bij jouw gezonde lifestyle; lekker, verantwoord en op jouw manier. Onze maaltijdvervangers spelen hierin de hoofdrol, gemaakt van de beste en lekkere ingrediënten en boordevol voedingsstoffen. Maar wat zijn maaltijdvervangers nu precies, zit er veel suiker in en is een eiwitshake de beste maaltijdvervanger? Met deze Q&A over maaltijdvervangers weet jij precies hoe het zit.

Wat is een maaltijdvervanger?

De naam zegt het eigenlijk al, een maaltijdvervanger is een product die simpelweg een volledige maaltijd vervangt. De maaltijdvervangers van Weight Care zijn zo samengesteld dat ze jouw lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitamines & mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Deze ideale mix zorgt ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, terwijl je energie-inname beperkt blijft! Je verliest hiermee gewicht, omdat je minder calorieën tot je toe neemt.

Ontdek onze voordeelpakketten

Hoeveel calorieen bevat een maaltijdvervanger?

Onze maaltijdvervangers zijn een gezonde en duurzame manier om af te slanken. Ze zitten boordevol hoogwaardige eiwitten, zijn een bron van vezels en bevatten een optimale mix van vitaminen en mineralen. Tegelijkertijd zijn ze ook beperkt in calorieën. Door 300-500 calorieën per dag minder te consumeren kun je wel tot een halve kilo verliezen! Maar bovenal zijn onze producten lekker en bevatten ze alles wat je dagelijks nodig hebt om je goed te voelen en dit ook uit te stralen.

Hoeveel eiwitten, vitamines en mineralen levert een maaltijdvervanger?

De maaltijdvervangers van Weight Care zijn rijk aan eiwitten. Fijn! Want eiwitten zorgen ervoor dat je je verzadigd voelt. Daarnaast krijg je met de Weight Care maaltijdvervangers tussen de 25% en 50% van de totale energie-inname aan eiwitten binnen. Verder zitten onze maaltijdvervangers boordevol vitamines en mineralen. Zo zitten er zitten 13 vitamines en 10 mineralen in die ten minste 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid dekken. Deze vitamines en mineralen zou je anders uit je ‘normale’ maaltijden halen.  

Welke soorten maaltijdvervangers zijn er?

Er bestaan verschillende vormen van maaltijdvervangers, voor verschillende momenten van de dag (ontbijt, lunch, avondmaaltijd). Veel mensen denken al gauw aan een shake, maar niets is minder waar. Bij Weight Care hebben we een ruim assortiment aan maaltijdvervangers. Wat dacht je van een crispy maaltijdreep in de lekkerste smaken (pssst, heb jij Pinda-Noga al geprobeerd?), ontbijten met heerlijke vanille havermout of een yoghurt-bosvruchten kant-en-klare drinkmaaltijd, handig voor onderweg!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen!

Welke maaltijden kun je vervangen met een maaltijdvervanger?

Een maaltijdvervanger kun je gebruiken om je reguliere ontbijt, lunch of avondmaaltijd mee te vervangen, de hoofdmaaltijden zogezegd. Bij Weight Care vervang je twee maaltijden per dag als je wilt afslanken en 1 om op gewicht te blijven.

Zit er suiker in een maaltijdvervanger?

Het klink misschien tegenstrijdig, maar suikers zijn zelfs nodig in een maaltijdvervanger. Suiker is namelijk erg belangrijk voor de smaak, textuur én houdbaarheid. Ook leveren suikers energie die een normale werking van je stofwisseling garanderen. Gelukkig doet het suiker die in je maaltijdvervanger zit dus alleen maar goed!