Tussendoortjes, thee en meal in a cup in een nieuw jasje!

13 dec. 2021

Als je jouw favoriete Weight Care tussendoortjes, thee of meal in a cup’s niet meer kunt vinden, kan dat kloppen. Onze producten hebben namelijk een nieuw jasje gekregen. Maar geen paniek, ze zijn nu te vinden onder ons nieuwe merk WeCare en je kan ze hier bestellen.

Waarom WeCare?

WeCare wil mensen op weg helpen naar een gezonde levensstijl en dit combineren met genieten van het leven door niet alleen gezonde, maar ook lekkere producten aan te bieden.

Als je lekker in je vel wilt zitten en gezond gewicht wilt behouden, is een gezonde levensstijl essentieel. Maar de verleiding is groot en door onze drukke levens sluipen ongezonde eetgewoonten er makkelijk in. Daarnaast is het nog knap lastig om te starten. Want wat is gezond en wat juist ongezond? Er zijn zoveel meningen en keuzes dat we door het bomen het bos niet meer zien. We zoeken een autoriteit en ervaringsdeskundige die ons wegwijs kan maken en die kan helpen onze doelen te bereiken, op een manier die bij ons past.

Daarom is WeCare opgericht om je te helpen die balans te vinden en juiste keuzes te maken. WeCare biedt lekkere en vooral gezonde producten, alles wat je nodig hebt om die gezonde lifestyle op de rit te houden.

Het assortiment

Ontdek het uitgebreide assortiment WeCare about your Lower Carb and WeCare about your EveryDay.

WeCare about your Lower Carb assortiment bestaat uit heerlijke repen, drinks en shakes voor tussendoor en lower carb pasta, wraps en crunchy muesli om gezonde maaltijden mee te bereiden. Ideaal voor mensen die willen genieten van het leven én van eten, maar dat wel willen doen met behoud van een gezond lijf met een gewicht wat bij hun past.

WeCare about your EveryDay, een volledig assortiment van smaakvolle producten. Rijk aan eiwitten, vezels en vitaminen of juist laag in calorieën. Smaakvol en tegelijkertijd gezond. Met WeCare EveryDay kan je op elk moment genieten van een lekkere snack of maaltijd.