Belegd broodje met tonijn en appel
Bereidingswijze
Laat de tonijn in een zeef uitlekken.
Snij het sjalotje fijn.
Prak de tonijn plat met de fijngehakte bieslook, dille en het sjalotje.
Meng de kwark onder de tonijn.
Snij de appel in fijne partjes.
Beleg het brood met de tonijnsalade.
Garneer met de appelpartjes en de peperbessen.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 350 kcal |
Eiwitten | 28 g |
Vetten | 3 g |
Koolhydraten | 52 g |
Voedingsvezel | 8 g |
Heerlijke recepten

Tussendoortjes
Rijstwafel of volkoren cracker
Belegd met magere 20+ ( smeer) kaas, plakjes tomaat en komkommer, belegd met magere vleeswaren zoals rookvlees, een dun laagje halvejam en plakjes aardbei of een dun laagje appelstroop en appel, huttenkase met plakjes paprika en wat gemalen peper.
...