Groentenomelet met champignons
Bereidingswijze
Maak de champignons c.q. paddestoelen schoon en snijd ze in repen.
Snij de ui in fijne ringen.
Was de bladselderij en knip de blaadjes fijn.
Klop de eieren en de sambal los.
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de ui zacht.
Voeg de champignons c.q. paddestoelen toe en bak ze kort mee.
Maak dit op smaak met peper en de selderijblaadjes.
Schenk het eiermengsel erop en bak de omelet gaar.
Werk af met bieslook
Snij de groentenomelet in punten en werk af met bieslook.
Voedingswaarden
Per portie | |
Energie | 350 kcal |
Eiwitten | 22 g |
Vetten | 24 g |
Koolhydraten | 19 g |
Voedingsvezel | 7 g |
Heerlijke recepten

Tussendoortjes
Enkele augurkjes met een plakje magere ham